Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) - Secția Republica Moldova | „Servicii prin prietenie”

Sună la: 067300906

Messages

Maratonul Internațional Rubicon ediția 2022

 

Activitate cu scop caritabil, desfășurat în susținerea persoanelor cu dezbilităi și pentru promovarea modului sănătos de viață.

Din partea IPA Moldova participă 12 angajați de poliție din cadrul BPDS ”FULGER”.

Activitatea este susținută de către I.P.A. Moldova.

 

Detalii la adresa:

  

 1. https//rubicon.run
 2. https//rubicon.run/stps/
 3. https//rubicon.run/about/

 

   

  More

  Mesajul președintelui IPA, Mihai Cebotari, cu ocazia Zilei comemorării

  Stimaţi veterani ai războiului pentru apărarea independenţei şi integrităţii Republicii Moldova, Ziua de 2 martie este una de comemorare a eroilor căzuţi în conflictul armat din primăvara – vara anului 1992, care cu preţul vieţii au apărat independenţa şi integritatea ţării.

  More

  Mesajul președintelui IPA, Mihai Cebotari, cu ocazia aniversării a 27-a de la fondarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat

  Cu prilejul aniversării a 27-a de la crearea Serviciului de Protecție și Pază de Stat, din numele Comitetului Executiv Naţional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Republica Moldova şi al meu personal, vă adresăm sincere felicitări. De-a lungul timpului, SPPS și-a îndeplinit la cel mai înalt nivel misiunile încredințate, astăzi, fiind o instituție modernă, capabilă să facă față tuturor provocărilor.

  More

  Mesajul președintelui IPA, Mihai Cebotari, cu ocazia aniversării a 28-a de la crearea Poliției Naționale

  Stimaţi poliţişti! Cu prilejul aniversării a 28-a de la crearea Poliţiei Naţionale, din numele Comitetului Executiv Naţional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Republica Moldova şi al meu personal, vă adresăm calde felicitări...

  More