Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) - Secția Republica Moldova | „Servicii prin prietenie”

Sună la: 067300906

Membrii IPA s-au întrunit la cea de-a VI-a Conferinţă Naţională

Astăzi, 31 mai 2019, în sala de conferinţe a hotelului „Institutul Muncii” a avut loc Adunarea Generală Reprezentativă a Membrilor Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Secţia Republica Moldova.

Evenimentul s-a desfăşurat la cea de-a VI-a ediţie şi a întrunit reprezentanţi din 22 birouri teritoriale din întreaga ţară.

La lucrările Adunării Generale au fost prezenţi şi conducătorii IPA: dl Mihai Cebotari - preşedinte, dl Gheorghe Gandrabur - prim-vicepreşedinte şi dl Anatolie Golea -  vicepreşedinte.

În cadrul întrunirii au fost puse în discuţie aspecte ce ţin de activitatea Asociaţiei pe parcursul anului 2018, dar şi perspectivele de dezvoltare pentru perioada anilor 2019-2020. Totodată, au fost propuse şi votate în unanimitate amendamentele la Regulamentul de organizare şi funcţionare IPA.

La fel, au abordat subiecte ce ţin de dezvoltarea în continuare a relaţiilor de prietenie a membrilor IPA atât pe plan naţional cât şi internaţional, precum şi promovarea cooperării în domeniile culturale, sociale şi profesionale.

 

 

31 mai 2019

IPA - Secţia Republica Moldova