Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) - Secția Republica Moldova | „Servicii prin prietenie”

Sună la: 067300906

Întrunirea conducătorilor IPA la sediul SPPS

Astăzi, la sediul Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat a avut loc întrunirea conducătorilor IPA din Republica Moldova şi România.

La eveniment au participat Preşedintele IPA – Secţia Română, dl Florin Olaru, Preşedintele IPA – Secţia Republica Moldova, dl Mihai Cebotari şi Vicepreşedintele IPA – Secţia Republica Moldova, dl Anatolie Golea.

În debutul şedinţei, conducătorii IPA au pus în discuţie subiecte ce ţin de stadiul actual al colaborării între Secţiile IPA din ambele ţări.

Tot în cadrul întrunirii, Vicepreşedintele IPA Anatolie Golea a informat interlocutorii despre activităţile IPA organizate până în prezent cu participarea  angajaţilor SPPS. La fel, au fost puse în discuţie unele subiecte ce ţin de perspectivele de desfăşurare a unor evenimente comune reciproc avantajoase, dar şi intensificarea relaţiilor de colaborare pentru viitor.

Menționăm că IPA este unica organizație polițienească constituită din polițiști și reprezentanți ai structurilor de forță, aflați în serviciu activ, dar și rezerviști, și pensionari. Scopul Asociației este de a stabili și consolida relațiile de prietenie între membrii săi, atât pe plan național cât și internațional.

16 mai 2019

Secţia IPA – Republica Moldova