Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) - Secția Republica Moldova | „Servicii prin prietenie”

Sună la: 067300906

Comunicate de Presă

Întrunirea conducătorilor IPA la sediul SPPS

Astăzi, la sediul Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat a avut loc întrunirea conducătorilor IPA din Republica Moldova şi România. La eveniment au participat Preşedintele IPA – Secţia Română, dl Florin Olaru, Preşedintele IPA – Secţia Republica Moldova, dl Mihai Cebotari şi Vicepreşedintele IPA – Secţia Republica Moldova, dl Anatolie Golea.

More

La Budva a avut loc Conferința mondială a femeilor în domeniul securității

În perioada 19 – 22 februarie 2019 a avut loc Conferința mondială a femeilor în domeniul securității, care s-a desfășurat în or. Budva. În cadrul întrunirii s-a pus accent pe rolul și locul femeii în cadrul instituțiilor de forță. La fel, au fost abordate subiecte referitoare la oportunitățile femeii de a ocupa funcții de lideri în cadrul instituțiilor pe care le reprezintă, egalitate de gen și non-discriminare. La conferință, Republica Moldova a participat alături de 19 țări, precum: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Germania, Israel, Italia, Macedonia, Rusia, Spania, Slovenia, SUA, Turcia etc.

More

Protocol de cooperare semnat la Chișinău

Astăzi, a fost semnat Protocolul de cooperare între secţiile IPA România, Moldova şi regiunea Toscana din Italia. Preşedinţii Florin Olaru, Mihai Cebotari şi Orazio Anania au pus bazele dezvoltării relaţiilor de prietenie între reprezentanții IPA din cele trei țări.

More